22/11/23

Bewoners van Woningstichting Nieuwkoop krijgen zonnepanelen

Woningstichting Nieuwkoop heeft na zorgvuldige afweging besloten om zich aan te sluiten bij de Stichting Wocozon. Alle bewoners die belangstelling hebben voor  zonnepanelen op het dak van hun woning, worden begin volgend jaar benaderd met een voorstel op maat. Na goedkeuring van de bewoners zal de uitvoering zo spoedig mogelijk starten.  

 

Een van de doelstellingen van Woningstichting Nieuwkoop is komend jaar de energiekosten van bewoners te stabiliseren en daarmee onverwacht hoge kosten te voorkomen. Bewoners die belangstelling hebben, krijgen de kans om zonnepanelen op de daarvoor geschikte daken te laten leggen. Op die manier kunnen bewoners ook profiteren van de voordelen van zon van eigen dak.

 

Maatschappelijk geld duurzaam ingezet

Dankzij de samenwerking met Wocozon gaat geen maatschappelijk geld verloren en kunnen woningcorporaties als Woningstichting Nieuwkoop op een voordelige manier zonnepanelen aanbieden aan hun huurders. Het eventuele rendement van Wocozon komt bovendien ten goede aan nieuwe duurzame initiatieven voor de bewoners.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar Woningstichting Nieuwkoop op 0172-525100.