Service-abonnement

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor kleine reparaties. Omdat niet iedereen de tijd of handigheid heeft om de kleine reparaties zelf uit te voeren bieden wij u de mogelijkheid een service-abonnement af te sluiten. Hieronder leest u wat dat precies inhoudt en hoe u eenvoudig een service-abonnement afsluit.

Wat houdt het service-abonnement in?

In het onderhouds ABC vindt u voor welke klusjes u verantwoordelijk bent en welke daarvan binnen het service-abonnement vallen. Voor alle klusjes die in de kolom van het service-abonnement aangevinkt staan kunt u ons inschakelen. U maakt een melding via het reparatieverzoek en wij komen bij u langs op het op te lossen.

 

Hoeveel kost dit?

Het service-abonnement kost € 5,03 per maand. U sluit het abonnement af voor minimaal een jaar. Horen wij niks van u? Dan gaan we ervanuit dat het bevalt en verlengen wij het abonnement. U kunt het service-abonnement daarna altijd weer opzeggen met een maand opzegtermijn.

 

Hoe sluit u dit af?

U sluit het service-abonnement af door dit formulier in te vullen. U kunt deze scannen en mailen naar balie@wst-nieuwkoop.nl of via de post naar ons sturen.