WSN heeft verschillende seniorenwoningen in de kernen Nieuwkoop en Noorden. De seniorenwoningen worden geadverteerd via de website van Huren in Holland Rijnland. Op deze pagina vindt u al onze seniorenwoningen en informatie over deze woningen. Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning moet u in ieder geval ingeschreven staan bij Huren in Holland Rijnland. Hoe langer u ingeschreven staat hoe groter de kans op een woning!

Schrijf u hier in bij Huren in Holland Rijnland

Vanaf welke leeftijd zijn de seniorenwoningen?

U kunt reageren op een seniorenwoning als u 55 of 65 jaar of ouder bent. De minimale leeftijd staat altijd in de advertentie. WSN heeft zowel appartementen als eengezinswoningen voor senioren. Er zijn seniorenwoningen met een sociale huur en ook met een huur boven de liberalisatiegrens (vrije sector).

Simon van Capelweg

Welke woningen zijn als seniorenwoning aangemerkt?

Op dit moment hebben wij seniorenwoningen in Nieuwkoop en Noorden. Hiernaast ziet u welke woningen dit zijn.

Vlietpark

Nieuwkoop
 • Maarten Freeke Wije 1 t/m 17 (eengezinswoningen)
 • Churchilllaan 55 t/m 63 (eengezinswoningen)
 • Ronde Bonk 2 t/m 12 (eengezinswoningen)
 • Aambeeld 2 t/m 12 (eengezinswoningen)
 • Klinkhamer (eengezinswoningen)
 • Ringslootpad 1 t/m 17 (appartementen)
 • Vijverhof (appartementen)
 • Roodborstlaan (appartementen)
 • De Verbinding (appartementen in de Kaleidoskoop)
Noorden
 • Vlietpark 11 t/m 14 (eengezinswoningen)
 • Simon van Capelweg 70 t/m 76 (eengezinswoningen)
 • Theresiahof 1 t/m 8 (eengezinswoningen)
 • Magnoliastraat 17 t/m 27 (eengezinswoningen)
 • Simon van Capelweg 171 t/m 183 (appartementen)

Meer informatie over de complexen

Hieronder vindt u meer informatie over de appartementen aan de Vijverhof, De Verbinding en de Roodborstlaan in Nieuwkoop.

 

Informatie Vijverhof:

WSN verhuurt 58 appartementen in de Vijverhof aan senioren boven de 55 jaar. Dit mooie appartementengebouw is gelegen naast verschillende winkels, zoals een grote supermarkt, slager, bakker en drogisterij. Op de begane grond bevinden zich o.a. een dokter en fysiotherapeut.
Op de begane grond bevindt zich ook een ontmoetingsruimte. Hier worden af en toe activiteiten georganiseerd of een koffiemomentje.

Als u een woning gaat huren in de Vijverhof bent u verplicht daar ook een parkeerplaats bij te huren in de onderliggende parkeergarage. Bij sommige appartementen hoort een eigen fietsenberging. De bewoners van de andere appartementen mogen gebruik maken van de algemene fietsenberging.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie. Verder zijn de appartementen  goed geïsoleerd en voorzien van een warmte/koude installatie. Meer informatie hierover vindt u op de website van Eteck.

Vijverhof blok 3

Informatie De Verbinding (Kaleidoskoop):

In de Kaleidoskoop is het comfortabel wonen. De appartementen zijn levensloopbestendig en zeer geschikt voor senioren. Er zijn 2 liften aanwezig. WSN heeft 14 vrije sector appartementen in de Kaleidoskoop. Ook zijn er 10 appartementen speciaal voor wie zorg aan huis nodig heeft, met 24- uurs zorg. Daarnaast verhuurt WSN nog 8 sociale huurappartementen. De appartementen zijn goed geïsoleerd en voorzien van een warmte/koude installatie. Meer informatie hierover vindt u op de website van Eteck.

Naast wonen en zorg kunt u in de Kaleidoskoop ook ontspannen. Op de begane grond bevindt zich een theaterzaal voor voorstellingen en films en een café/restaurant. Er is ook een mooie binnentuin. Parkeren kunt u op parkeerplaatsen om het gebouw en in de straat.

Indien u geïnteresseerd bent in wonen in een appartement in de Kaleidoskoop (De Verbinding) moet u de website van Huren in Holland Rijnland goed in de gaten houden. Ook deze woningen worden verhuurd via deze website. Om in aanmerking te komen moet u minimaal 55 jaar zijn.

Buitenzijde Kaleidoskoop

Binnentuin en galerij Kaleidoskoop

 

Informatie Roodborstlaan:

WSN verhuurt 41 twee- en driekamer appartementen aan de Roodborstlaan (voorheen Aar en Amstel). U kunt reageren op deze woningen als u 65+ bent. Ook in dit complex is een ontmoetingsruimte aanwezig. De voordeuren van de appartementen liggen aan een inpandige gang. Sommige van de woningen hebben een mooi uitzicht op een tuin met vijver en fontein.

Roodborstlaan