Projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze nieuwbouwprojecten en onderhoudsprojecten. Klik op het project waar u in geïnteresseerd bent voor meer informatie!

Wilt u in aanmerking komen voor een nieuwbouwwoning? Schrijf u dan alvast in bij Huren in Holland Rijnland! Hier bieden wij onze nieuwbouwwoningen aan.

Inschrijven Huren in Holland Rijnland

De Koetshuislocatie

Aan de dorpsstraat in Nieuwkoop stond tot 2021 verzorgingscentrum ‘Het Koetshuis’. In 2018 hebben wij besloten deze te slopen om nieuwe huurwoningen te kunnen bouwen. Dit worden woningen voor kleine huishoudens, zoals starters en senioren.

Nieuwbouwproject Koetshuislocatie

Buytewech-Noord

Aan de rand van Nieuwkoop, voorbij park Buytewech, is de gemeente bezig met de ontwikkeling van het woningbouwproject Buytewech-Noord. WSN zal zich hier bezig gaan houden met de sociale huurwoningen.

Nieuwbouwproject Buytewech-Noord

Weteringplein (Nieuwveen)

In het dorpshart van Nieuwveen werken wij samen met de gemeente aan een nieuwe invulling van de nu nog onbebouwde gedeeltes.

Nieuwbouwproject Weteringplein

Lindelaan (Nieuwkoop)

Op de voormalige locatie van het Ashram-college aan de Lindelaan in Nieuwkoop ontwikkelt de Gemeente Nieuwkoop een nieuw woningbouwplan. Woningstichting Nieuwkoop is gevraagd om hier de sociale huurwoningen te ontwikkelen.

Nieuwbouwproject Lindelaan

Recent opgeleverd - Waterhoen Noorden

In Noorden zijn in maart 2021 twaalf duurzame sociale huurwoningen in landelijke stijl opgeleverd. Het gaat om 8 eengezinswoningen,2 beneden- en 2 bovenwoningen. De huizen zijn allemaal voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en balansventilatie met warmteterugwinning.

Het project was van oorsprong een initiatief van de bewoners van Noorden zelf. WSN is blij aan dit soort initiatieven te kunnen meewerken en hoopt dat de nieuwe huurders hier fijn zullen wonen!

Inschrijving nieuwbouwwoningen

Ook onze nieuwbouwwoningen bieden wij aan via Huren in Holland Rijnland. Het is slim alvast in te schrijven als u geïnteresseerd bent in één van onze nieuwbouwprojecten. Toewijzen gaat namelijk op volgorde van wie het langst staat ingeschreven. Inschrijven kan via deze pagina.