Disclaimer

Hoewel de getoonde informatie op deze website met zorg is samengesteld, kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en/of tekortkomingen op onze site. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor gevolgen van het gebruik van deze site.

Verwijzingen en hyperlinks naar andere websites zijn alleen bedoeld ter informatie voor de gebruiker. Wij zijn  niet verantwoordelijk voor het functioneren en/of de inhoud van betreffende websites en wijzen elke aansprakelijkheid voor deze sites af.

Woningstichting Nieuwkoop maakt op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn veilig en slaan geen persoonlijke gegevens op zoals uw naam, adres, leeftijd of wachtwoorden.

Het is niet toegestaan teksten en/of beeldmateriaal van deze website te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van Woningstichting Nieuwkoop.

Functioneert de website niet naar behoren of heeft u opmerkingen over de inhoud van deze website, dan kunt u ons dit laten weten via info@wst-nieuwkoop.nl.