08/02/22

Gratis energiebesparende maatregelen t.w.v. € 70,-

Bespaar energie met de Energiebespaarbon

Eind december heeft u van de gemeente Nieuwkoop de Energiebespaarbon ontvangen. Met de Energiebespaarbon kunt u nu gratis, ter waarde van 70 euro, zelf eenvoudige energiebesparende producten kopen of online bestellen. Kleine maatregelen hebben vaak al effect op uw energieverbruik. Energie besparen is goed voor het klimaat en uw portemonnee. En met deze actie bespaart u op een makkelijke manier energie.

Juist ook als huurder kunt u hiervan profiteren, want met een kleine investering kan de energierekening omlaag. Deze tegoedbon kunt u gebruiken voor energiebesparende maatregelen zoals led-verlichting, tochtstrippen, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie of een energiezuinige koelkast. Wie ingrijpende, duurzame maatregelen wil nemen, doet er goed aan om dat vooraf met de woningcorporatie te overleggen.

Hoe werkt het?U kunt de energiebesparende producten zelf kopen en de kosten terugvragen. Of u bestelt de producten online in de webshop van Duurzaam Bouwloket. U vindt beide mogelijkheden terug op  www.duurzaambouwloket.nl/rrew-nieuwkoop.

Via Duurzaam BouwloketDe gemeente werkt voor deze actie samen met Duurzaam Bouwloket. Op www.duurzaambouwloket.nl/rrew-nieuwkoop staan de voorwaarden van de actie, zoals om welke energiebesparende producten het gaat. Check dit als u zelf energiebesparende producten koopt. Ook geldt op = op. Veel inwoners maakten al gebruik van de bon. Heeft u de tegoedbon nog niet gebruikt? Dit kan nog tot en met 31 juli 2022! 

Daarnaast helpt Duurzaam Bouwloket u als u vragen heeft over de energiebesparende producten of de actie. Het telefoonnummer van Duurzaam Bouwloket is 072 743 39 56.