01/03/21

Laatste kans tegoedbon

Misschien heeft u hem al uitgegeven, maar tot 31 maart kunt u de tegoedbon inzetten voor energiebesparende maatregelen. Vergeet dit niet!

Gebruik de bon voor 31 maart

Afgelopen jaar hebben alle huurders een tegoedbon t.w.v. € 70,- ontvangen van de gemeente Nieuwkoop. Deze tegoedbon kunt u gebruiken voor energiebesparende maatregelen zoals ledverlichting, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie of een energiezuinige koelkast.

Juist ook als huurder kunt u hiervan profiteren, want met een kleine investering kan de energierekening omlaag. Wie ingrijpende, duurzame maatregelen wil nemen, doet er goed aan om dat vooraf met de woningcorporatie te overleggen. Voor de hierboven genoemde maatregelen is dat niet nodig.
Veel inwoners maakten al gebruik van de bon. Heeft u de tegoedbon nog niet gebruikt? Dit kan nog tot en met 31 maart 2021! Daarna stopt de regeling. Heeft u de tegoedbon nog niet gebruikt maar bent u deze kwijt? Geen probleem. Huurders kunnen een nieuwe tegoedbon aanvragen door een e-mail te sturen naar info@wst-nieuwkoop.nl. Meer informatie over de regeling en de voorwaarden vindt u op www.duurzaam-nieuwkoop.nl.