Nieuwbouw

Op deze pagina vindt u een kort overzicht van onze nieuwbouwprojecten. U kunt op de projecten klikken om de laatste updates te zien.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning? Schrijf u dan alvast in op Huren in Holland Rijnland. Dan maakt u eerder kans!

Inschrijven op Huren in Holland Rijnland

De Koetshuislocatie (Nieuwkoop)

Aan de dorpsstraat in Nieuwkoop stond tot 2021 verzorgingscentrum ‘Het Koetshuis’. In 2018 hebben wij besloten deze te slopen om nieuwe huurwoningen te kunnen bouwen. Dit worden woningen voor kleine huishoudens, zoals starters en senioren.

Lees hier meer over dit project.

 

Buytewech-Noord (Nieuwkoop)

Aan de rand van Nieuwkoop, voorbij park Buytewech, is de gemeente bezig met de ontwikkeling van het woningbouwproject Buytewech-Noord.

Lees hier meer over dit project.

 

Weteringplein (Nieuwveen)

In het dorpshart van Nieuwveen werken wij samen met de gemeente aan een nieuwe invulling van de nu nog onbebouwde gedeeltes.

Hoe het precies met dit project staat, leest u hier.

Weteringplein Nieuwveen vogelvlucht ontwerp januari 2023

 

Lindelaan (Nieuwkoop)

Op de voormalige locatie van het Ashram-college aan de Lindelaan in Nieuwkoop ontwikkelt de Gemeente Nieuwkoop een nieuw woningbouwplan. Woningstichting Nieuwkoop is gevraagd om hier de sociale huurwoningen te ontwikkelen. Op deze pagina leest u de plannen.