08/07/24

Vacature Medewerker Klantenservice/Baliemedewerker

Wij zoeken een

 opgewekte, empathische en initiatiefrijke

Medewerker Klantenservice /Baliemedewerker (36 uur)

 Al binnen anderhalf jaar heeft onze Arnoud promotie gemaakt en daardoor komt deze leuke functie van spin in het web van onze woningcorporatie weer vrij.

Eén van de leukste functies binnen ons bedrijf, want op deze plek weet je echt alles wat er gebeurt binnen onze organisatie. De klanten kennen jou en jij kent de klanten. Je bent de steun en toeverlaat voor onze klanten, maar zeker ook voor al je collega’s. Daardoor krijg je te maken met allerhande vragen over verhuur, onderhoud, nieuwbouw, reparaties en klachten of overlast. Je behandelt de eerste vragen van onze huurders en woningzoekenden. Daarmee ben je de spil van ons bedrijf, die overal iets vanaf weet. Natuurlijk word je daarbij ondersteund door je collega’s en je manager. Maar ook ontvang je onze zakelijke relaties en ben je contactpersoon voor onze aannemers.

Wie zijn wij?

Wij zijn Woningstichting Nieuwkoop, een maatschappelijk betrokken en lokaal verankerde corporatie in het mooie Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop bestaat uit 13 landelijk gelegen kernen (voorheen 13 dorpen), waarvan wij werkzaam zijn in Noorden, Nieuwveen, Zevenhoven, Woerdense Verlaat en Nieuwkoop zelf.

Wij zijn een kleinere corporatie met korte lijnen en een hecht team, waarin collegiaal en klantvriendelijk gewerkt wordt. Binnen onze organisatie kunnen beslissingen genomen worden, die de volgende dag uitgevoerd worden. Wij werken dichtbij onze huurders. Wij kennen onze huurders en onze huurders kennen ons. Dat maakt het werken bij ons extra leuk!

Wij willen graag van betekenis zijn voor Nieuwkoop en haar inwoners, in het bijzonder voor inwoners die van ons afhankelijk zijn voor een betaalbare woning. Onze missie is dan ook: Tevreden huurders in een vitaal Nieuwkoop, nu en in de toekomst. Dat doen wij door goede dienstverlening aan onze klant. Wij werken met een gedreven team elke dag aan een nog betere dienstverlening. Daarnaast zorgen wij voor voldoende, betaalbare en kwalitatief goede woningen. Wij zorgen dat deze bereikbaar zijn voor onze doelgroep, in het bijzonder jongeren, jonge gezinnen, al dan niet met een alleenstaande ouder en senioren.

Werken bij WSN betekent werken bij een kleine en maatschappelijk betrokken organisatie met 14 andere collega’s die klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel hebben. Door de schaalgrootte ben je snel “breed” bezig en heb je veel contacten met collega’s en huurders. Dat maakt het werk afwisselend. Het is bij ons nooit saai.

Je hebt een zelfstandige, veelzijdige functie en je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je krijgt zeker ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.

Waar kom je te werken?

Wij bieden een prettige, informele  werkomgeving in een nieuw kantoor in een levendig bedrijfsverzamelgebouw, waar onder andere ook een theater, muziekschool, bibliotheek en zorginstelling met restaurant en recreatieruimte gevestigd zijn. Huurders van Woningstichting Nieuwkoop en WIJdezorg wonen in de appartementen in hetzelfde gebouw, dat vlakbij het centrum van Nieuwkoop ligt. Saai is het er dus zeker niet. Ons kantoor is onlangs verbouwd, dus alles is modern en nieuw.

Wat ga je doen?

Jij werkt  rechtstreeks onder de Manager Wonen en Vastgoed. Je bent echt de spil van onze organisatie.  Je bent verantwoordelijk voor de klantcontacten aan de balie en telefoon en het leveren van administratieve en facilitaire ondersteuning. Ook organiseer je samen met collega’s kleine evenementen voor onze huurders, zoals een opleveringsfeestje voor de nieuwbouw. Je doet je werk volgens onze klantwaarden: Duidelijk, betrouwbaar, persoonlijk door  oplossingsgericht meedenken.

Je bent vooral verantwoordelijk voor:

 1. Receptie en telefoon
 2. Reparatieverzoeken
 3. Administratie, correspondentie
 4. Organisatie

 

Functie-inhoud:

 1. Receptie
 • Je bent een vrolijke, opgeruimde persoonlijkheid. Je vindt het leuk om klanten op accurate wijze van informatie en advies te voorzien.–
 • We vinden het belangrijk dat je altijd klantvriendelijk bent aan de telefoon en aan de balie en daarbij onze klantwaarden voor ogen houdt.
 • Je bent er tevens verantwoordelijk voor dat onze Klanttevredenheidsmetingen via het “KWH” zijn uitgevoerd.
 • Je ontvangt onze klanten op correcte wijze, helpt ze zelf en verwijst ze door waar nodig.   Je plant afspraken in voor de  medewerkers Wonen & Vastgoed
 • Je houdt in de gaten dat wij altijd bereikbaar zijn en dus dat de achtervang buiten kantoortijden is geregeld.
 1. Reparatieverzoeken

Je staat klanten te woord die een reparatieverzoek hebben, zorgt voor registratie en zorgt dat de aannemer ermee aan de slag gaat en dat de klacht afgehandeld wordt. Indien nodig verwijs je door naar de Afdeling Vastgoed. Je bent dus in veel gevallen ook de contactpersoon tussen klant en aannemer.

3.      Administratie en correspondentie
 • Je doet administratie en archivering (e-archief) en ondersteunt collega’s bij hun correspondentie
 • Je behandelt zelfstandig ingekomen post of zorgt dat deze op de juiste plaats bij je collega’s terechtkomt.
 • Je zorgt ervoor dat de informatie op onze website actueel is.
4.      Organisatie
 • Je bent een belangrijke spil in de organisatie en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan onze klanttevredenheid en bedrijfsdoelstellingen, aan het team en aan de organisatie.
 • Je ondersteunt je collega’s en werkt nauw met samen met de secretaresse.
 • Je ondersteunt je leidinggevende over optimalisering van je eigen werkzaamheden en over het verbeteren van onze klantgerichtheid.

Om succesvol te kunnen zijn vragen wij van jou

Een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van klantenservice. Ervaring met beantwoorden van vragen van klanten, met het werken met klanten, ook met soms lastige kwesties.

Kennis en ervaring van het werken in een woningcorporatie is een pré, maar niet noodzakelijk

Je bent opgewekt, initiatiefrijk en hebt een goed inlevingsvermogen, maar deinst ook niet terug voor het beantwoorden van moeilijke vragen. Je bent vriendelijk, maar ook in staat om ongewenst gedrag te begrenzen. Een collegiale en klantvriendelijke houding is in deze functie essentieel.

Wat wij bieden

Een lerende, open organisatie waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd, waar beslissingen snel doorgevoerd kunnen worden maar kwaliteit van je werk en klanttevredenheid ook een belangrijke rol speelt. Je komt te werken in een hecht, gezellig en collegiaal team, dat streeft naar kwalitatief goed werk en een goede relatie met onze huurders en woningzoekenden. Binnen je werk ervaar je korte lijnen. Je collega’s zijn altijd dichtbij. Daardoor heb je geen last van oeverloze overleggen, maar kun je vooral lekker bezig zijn met je werk, de klant en je collega’s. Wij bieden een 36-urige werkweek en een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Een bruto maandsalaris tussen € 2.960 en € 3.615 (schaal E, CAO Woondiensten op basis van een volledige werkweek van 36 uur). Ook krijg je bij ons, conform CAO, een eindejaarsuitkering van 2% van je bruto jaarsalaris.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals uitgebreide opleidingsmogelijkheden, reiskosten, werken in een mooi, nieuw kantoor in een dynamische, fijne omgeving en een pensioenregeling. Regelmatig hebben wij een borrel aan de plas of een uitje. De balie gaat tussen de middag dicht. We lunchen in principe met elkaar, maar je bent ook vrij om je lunch anders in te vullen. Elke dinsdag is er een broodje van de zaak.

Solliciteren

Hebben we jouw interesse gewekt? Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Ton van Bakel 0172-525100. Een motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. U kunt u brief ook mailen naar info@wst-nieuwkoop.nl.

Als de interesse wederzijds is zullen wij een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Procedure

Eerste kennismaking bij WSN

Je komt bij WSN op de koffie en hebt een gesprek met enkele toekomstige collega’s en de manager Wonen en Vastgoed.

Tweede kennismaking bij WSN

Je komt voor de 2e keer bij WSN op gesprek omdat andere mensen je ook
graag willen leren kennen en jij een goed beeld van ons krijgt voor een
structurele wederzijdse samenwerking. De gesprekspartners zijn de Directeur-Bestuurder en enkele toekomstige collega’s.